maandag 7 november 2016

DE MOORD OP THEO VAN GOGH WAS EEN ACTIE GEFINANCIERD DOOR DE ISLAMITISCHE GEMEENSCHAP IN AMSTERDAM - MOHAMMED BOUYERI WAS SLECHTS DE UITVOERDER

Noot: Deze tekst stamt grotendeels uit de lezing onder de titel „Obstructie van de Rechtsgang -  Doofpotcultuur van Justitie c.q. de AIVD verhindert een correcte rechtsgang inzake de moord op Theo van Gogh“ die ik als uitgever van het boek Doodlopende weg - Waarom de Nederlandse geheime dienst haar top agent Theo van Gogh heeft vermoord van Slobodan Radojev Mitric (bekend als Karate Bob)  op 2 november 2015 bij de herdenking naast het monument De Schreeuw in het Oosterpark heb gehouden en hier te lezen is. Bij de herdenking op 2 november 2016  heb ik hem in zijn geheel voorgelezen en becommentarieerd om aan te tonen dat de islamisering van Europa geen  fabeltje is, zoals soms wordt beweerd, en dat deze met haar ideaal van een theocratie onder het bewind van Mufti’s een bedreiging vormt voor onze ook van binnen uit bedreigde rechtsstaat.

Hier valt nog te melden dat de schrijver Theodoor Holman van [de op VPRO in 2014 uitgezonden docudrama over de achtergrond van de moord op Theo van Gogh  “Het Spel van de Wolf”, tevens wel degelijk op de hoogte moet zijn geweest van het boek Doodlopende weg of tenminste het in zijn bezit heeft, sinds ongeveer een half jaar na het verschijnen daarvan in februari 2012, de vader van Theo van Gogh, Johan van Gogh, een oud-medewerker van de BVD (voorloper van de AIVD), twee exemplaren bij mij had besteld, waarvan er, volgens eigen zeggen, een voor Holman was bestemd. Deze columnist bij Het Parool en radiopresentator van het programma OBA Live in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam heeft er m.i. echter geen enkel woord aan vuil gemaakt. Heeft misschien ook hij iets te verbergen? Jazeker, d.w.z. als je de woorden van de schrijver van Doodlopende weg  mag geloven die hij in een email aan mij schreef en die ik bij de herdenking op 2 november 2014 in zijn geheel onder de titel “De moord op Theo van Goh was een actie van de islamitische gemeenschap - Mohammed Bouyeri was slechts een uitvoerder" voorgelezen heb en daarna ook als document 2 op deze blog Doodlopende weg heb geplaatst:

„De feiten:
T
wee dagen voor de moord op Theo van Gogh werd er geld in Amsterdam verzameld voor de moordenaar Mohammed Bouyeri.
Er zijn bewijzen van een levende Nederlandse getuige, die zou kunnen bevestigen dat tientallen winkeliers in de Javastraat geld aan Mohammed Bouyeri hebben gegeven.
Daaronder bevond zich de baas van een wasserette, een Pakistaanse man met een zeer opvallende lange baard, die de Engelse nationaliteit bezit en die voor zijn winkel in de Javastraat Mohammed Bouyeri op de hand gekust en een grote stapel geldbiljetten heeft gegeven. Ook een Irakees een paar winkels verder van die wasserette richting de spoortunnel op de Javastraat heeft een stapel geldbiljetten aan Mohammed Bouyeri gegeven.
Mohammed Bouyeri was gekleed in een wit gewaad versierd met allerlei Arabisch gedoe. (een Arabist Prof. Dr. R. B. heeft verklaard dat deze kleding door uitgekozen moslims gedragen wordt die een moord gaan plegen).
Mohammed Bouyeri was tijdens zijn bezoek aan de Javastraat  vergezeld door twee forse bodyguards van Arabische afkomst. (Beide heren hebben een aantal dagen na de liquidatie van Theo van Gogh een ontmoeting gehad met een imam in  Macdonalds op de Van Zwindenstraat - Dappermarkt.)
Hier is sprake van een liquidatie, die gefinancierd werd door honderden islamieten in Amsterdam met donaties aan de gekozen moordenaar Mohammed Bouyeri.

Theodorus Cornelis Holman was een van de eerste mensen in Nederland die al deze dingen wist. Ook Theo’s compagnon Gijs van de Westerlaken, die ik persoonlijk ken, wist van deze dingen. An hen beiden waren een aantal keren pamfletten gegeven, waarin stond dat de liquidatie  van Theo van Gogh gefinancierd was door de islamietische gemeenschap in Amsterdam.
Ongeveer een week na de moord op Theo van Gogh werd door een vrouw, die getrouwd is met een van de belangrijkste BVD (AIVD) ambtenaren, verklaard dat Theodorus Cornelis Holman ook lid van de BVD is. Deze informatie is 100% betrouwbaar.
Het is het daarom ook begrijpelijk dat Theodorus Cornelis Holman  de waarheid onder tafel houdt en met dingen in de openbaarheid komt om de waarheid te omzeilen. (Tot hier werd deze brief verleden jaar op 2 november voorgelezen. Hij ging als volgt verder).

Maar hier dienen alleen de belangrijkste feiten  bewezen te worden dat Theo van Gogh is geliquideerd in opdracht van de machtigste islamieten in Amsterdam, waar van tevoren massaal geld werd  verzameld voor de gekozen moordenaar. En wie is wie maakt hier niet uit.
Feit is dat geld om Theo van Gogh te vermoorden vooruit werd betaald door vele moslims.
Officier van justitie Frits van Staelen dient een grondig onderzoek te verrichten naar wat er zich precies heeft afgespeeld op de Javastraat 2 dagen voor de moord op Theo van Gogh.

Er zijn honderden mensen die deze ceremonie gezien hebben en er is een Nederlander die ook dat zou kunnen bevestigen, indien de staat  hem veiligheid garandeert.
Wat mij betreft: ik heb geen enkel belang om deze zaak anders te doen lijken dan hoe het werkelijk gebeurd is.

Ik ben bereid om onvoorwaardelijk over deze dingen onder ede te verklaren bij een rechter.
Ik hoop dat alle moordenaars van Theo van Gogh opgepakt en bij rechtbank gebracht worden en ook diegenen die deze zaak bewust onder tafel willen houden – onder anderen ex-
burgemeester Job Cohen, -staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Fred Teeven, Theodorus Cornelis Holman en zo voort en zo voort.

Hoogachtend,
Slobodan Radojev Mitric


WORLD DIRECTOR RESERVE POLICE-INTERNATIONAL”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten