maandag 31 oktober 2016

Monument De Schreeuw wordt uitgeroepen tot Speakers Corner van Nederland

Cultureel Persbericht Willehalm Ridderorde van het Woord (i.o.)Bij de herdenking op woensdag 2 november as. van de moord op Theo van Gogh bij het monument De Schreeuw zal door vertegenwoordigers van de stichtingen Beeld van Pim en Vrienden van Pim Fortuyn alsook de Willehalm Ridderorde van het Woord (i.o.) deze plek in het Amsterdamse Oosterpark uitgeroepen worden tot Speakers Corner van Nederland. Dit is het eigenlijk in zekere zin altijd al geweest sinds het monument werd opgericht in 2007 onder de actieve deelname van die politici [met name de toenmalige burgemeester Job Cohen] die, volgens Doodlopende weg, nota bene hadden besloten dat Theo opgeruimd moest worden voor het grotere goed [zie mijn commentaar onderaan.]  Degenen die daarbij niet aanwezig kunnen zijn, worden uitgenodigd om de petitie aan de gemeente Amsterdam om een dergelijk publiek sprekerspodium in te richten voor de vrijheid van meningsuiting als eerbetoon en ter nagedachtenis aan de vermoorde “ridder van het vrije woord” op internet te ondertekenen. (Update: Deze petitie haalde zijn doel niet en is vervangen door een nieuwe.)
Bij de herdenking zal naast Robert Jan Kelder, indiener in 2014 van een petitie aan koning Willem-Alexander voor het instellen van een Ridderorde van het Woord en uitgever in 2012 van de true crime “Doodlopende weg – Waarom de Nederlandse geheime dienst haar top geheim agent Theo van Gogh heeft vermoord” van de voormalige top contra-inlichtingen agent Dr. Slobodan R. Mitric (beter bekend als Karate Bob) ook Alexandra, hoofdredactrice van Niburu.co  het woord voeren. Zij zal namens klokkenluider Micha Kat, die Theo van Gogh als zijn leermeester beschouwt en niet fysiek aanwezig kan zijn, een betoog houden onder de titel “Hoe zou de Zaak-Demmink zijn verlopen als Theo Van Gogh nog had geleefd?”
Na het Nederlandse deel van de herdenking rond 16.00 uur zal Kelder onder de titel “Can the Islamization of Europe Still Be Halted? de vorig jaar aangekondigde Engelse uitgave Dead End Street – Why the Dutch Secret Service Murdered Their Top Secret Service Agent Theo van Gogh presenteren van het boek van Slobodan Mitric, die vanwege zijn slechte fysieke gezondheid en veiligheidsoverwegingen (weer) niet aanwezig zal zijn. Moge het een gedenkwaardige herdenking worden.

Allen die zich geroepen voelen om te spreken zijn hierbij van harte uitgenodigd. Graag een email aan de organisatoren sturen: beeldvanpim@live.nl ; ov-pim@live.nl ; info@willehalm.nl

De Engelse versie van dit bericht kan hier worden gelezen. 

Voor meer informatie: St. Pim Fortuyn, 06-1683 8590; St. Willehalm 06-2355 9564Graag dit bericht doorzenden en/of op uw site plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten