zondag 23 oktober 2016

Herdenking 2 november 2016 van de moord op Theo van Gogh

 Persbericht Willehalm Ridderorde van het Woord (i.o.)


Op woensdag 2 november as. nodigen de stichtingen Beeld van Pim en Vrienden van Pim Fortuyn alsook de Willehalm Ridderorde van het Woord (i.o.) weer uit tot deelname aan de herdenking bij het plaats delict op de Linnaeus straat in Amsterdam Oost en bij het monument De Schreeuw in het Amsterdamse Oosterpark.


Bij de herdenking zal ook Robert Jan Kelder, uitgever in 2012 van de true crime “Doodlopende weg – Waarom de Nederlandse geheime dienst haar top geheim agent Theo van Gogh heeft vermoord” van de voormalige contra-inlichtingen agent Dr. Slobodan R. Mitric (beter bekend als Karate Bob) weer spreken. Hij zal aanknopen aan zijn vorig jaar gehouden betoog: “Obstructie van de rechtsgang – Doofpotcultuur van Justitie c.q. de AIVD verhindert een correcte rechtsgang inzake de moord op Theo van Gogh” en ook dieper ingaan op vraag “Valt de huidige opmars van de Islamisering van Europa nog te stuiten?” die de Servische oud-journalist en schrijver Dusan Luzanski in zijn Voorwoord op het boek Doodlopende weg stelt.

Na het Nederlandse deel van de herdenking zal rond 16.00 uur Kelder de vorig jaar aangekondigde Engelse uitgave Dead End Street – Why the Dutch Secret Sevice Murdered Their Top Secret Service Agent Theo van Gogh presenteren van het boek van Slobodan Mitric, die vanwege zijn slechte fysieke gezondheid en veiligheidsoverwegingen (weer) niet aanwezig zal zijn. Moge het een gedenkwaardige herdenking worden.

Allen die zich geroepen voelen om te spreken zijn hierbij van harte uitgenodigd. Graag een email aan de organisatoren sturen: beeldvanpim@live.nl ; ov-pim@live.nl ; info@willehalm.nl

Voor meer informatie: St. Pim Fortuyn, 06-1683 8590; St. Willehalm 06-2355 9564

Graag dit bericht doorzenden en/of op uw site plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten