maandag 10 november 2014

EEN COMPLETE MISSER! - Dr. Slobodan Mitric (Karate Bob) over de film "2/11 – Het spel van de Wolf" over de offerdood van Theo van Gogh


Mooie film die laat zien hoe de AIVD werkt - maar over de moord op Theo is het een complete misser.

Interessant is een fragment waar beweerd wordt dat Mohammed Bouyeri penningmeester was voor de Hofstadsgroep of iets dergelijks.
Deze opmerking was bedoeld om te verhullen dat moslims massaal geld aan Mohammed gaven. Want de Engelse MI6 heeft Mohammed Bouyeri geld gegeven voor de liquidatie van Theo van Gogh en de bebaarde eigenaar van de wasserette op de Javastraat was hoofd van de speciale afdeling van MI6 in Amsterdam.

De MOSSAD heeft het moordwapen geleverd. Die Ron is lid van MOSSAD en voor alles wat hij doet, moet hij van tevoren toestemming vragen van de MOSSAD.
Belangrijk is dat een onafhankelijke officier van Justitie voor deze zaak werd ingesteld en dat hij kan bewijzen dat vele moslims in Amsterdam geld aan Mohammed Bouyeri hebben gegeven om zijn achterblijvende familieleden te verzorgen, want Mohammed Bouyeri had gezworen dat hij na de moord op Theo op de politie zou gaan schieten tot ze hem zelf dood zouden maken.

De directeur van de AIVD [Sysbrand van Hulst] ken ik persoonlijk.
Een familielid van Van Hulst is tipgever over het gestolen 60 kg plutonium en een paar ton radioactief materiaal waarover premier Lubbers destijds zaken met mij deed.
Demmink wordt al jarenlang gechanteerd door moslims - ze bezitten lastige video’s van hem en zijn lovers kinderen.
Vele toenmalige ministers maar ook minister-president Balkenende wisten dat Theo vermoord zou worden.

De Iman – een Syriër- die in de film wordt beschrijven als opdrachtgever is niet de Imam die werkelijk de opdracht gegeven heeft. Ik heb hem een keer ontmoet - hij was samen met beide bodyguards van Mohamed Bouyeri op de Javastraat tijdens Mohammeds plechtigheid [zoals beschreven in hoofdstuk 13 “Huldiging van de Prins des Doods” van mijn true crime “Doodlopende weg – Waarom de Nederlandse geheime dienst haar top geheimagent Theo van Gogh heeft vermoord”.]

Noot: De Engelse versie van deze bespreking "A COMPLETE MISS' is hier te lezen. Zie ook de opname op YouTube van de lezing "Waarom Theo van Gogh werkelijk vermoord werd!" op 2 november 2014 voor het monument De Schreew door de uitgever van "Doodlopende weg" Robert Jan Kelder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten